• Aukioloajat 09:00-19:00, Joka päivä:
  • 045 129 7740
  • info@sfsecurity.fi
Julkaisija: Ylläpito (Yllapito)

Jos laskusi eräpäivä ei ole vielä ylittynyt, Sfsecurity.fi tarjoaa mahdollisuuden muuttaa eräpäivää.

 

Ota yhteyttä laskutukseen. 

Voit valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, toimituksen työpaikallesi tai noudon lähimmästä postin toimipisteestä.

Kun olet valinnut kotiinkuljetuksen, Posti ottaa sinuun yhteyttä muutamia päiviä ennen tilauksesi toimittamista. Näin voitte yhdessä sopia mieluisan toimitusajan kotiinkuljetukselle.

Toimitusaikamme on yleensä 1-3 arkipäivää koko maassa. Tämä sisältää tilauksen pakkauksen, lähettämisen sekä toimituksen. Suuret mainoskampanjat saattavat hidastaa toimituksia. 

Tilaustasi säilytetään Postin toimipisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään automaattisesti takaisin meille. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, sinun tulee siis hakea pakettisi ja palauttaa se meille käyttäen sähköistä vaihto-/palautuslomakettamme. Me tarjoamme sinulle ilmaisen palautuksen ja hyvitämme sinulle ostosummasi niin pian kuin mahdollista. Jos paketti jätetään noutamatta, emmekä saa sinulta ilmoitusta asiasta (ennen kuin tilaus on lähtenyt takaisin),  SF-Security Oy perii siitä 19,90 euron arvosta käsittelykuluja. 

Mikäli huomaat välittömästi pakettia hakiessasi sen olevan vaurioitunut, pyydämme sinuna ilmoittamaan siitä välittömästi paikanpäällä Postille tai verkoassa: http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palaute/. Reklamaatio tulee tehdä seitsämän päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta.

Pyydämme sinua myös ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun: info@sfsecurity.fi. Merkitsethän aiheeksi ”Vaurioitunut toimitus”. Me tulemme reklamoimaan toimituksen Itellalle ja tulemme myös lähettämään sinulle informaatiota siitä, kuinka jatkamme eteenpäin.

Ota yhteyttä  asiakaspalveluumme, info@sfsecurity.fi, ja kerro tilausnumerosi sekä minkä tilauksellesi kuulumattoman tuotteen olet vastaanottanut. Kerrothan myös, mikäli toimitukseltasi puuttuu jokin tuote.

Sinulla on oikeus palauttaa tuotteesi 14 päivän sisällä. Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla täysin käyttämättömiä, niissä tulee olla kaikki laput paikallaan ja alkuperäispakkaus ei saa olla vahingoittunut. Sinun tulee palauttaa tuotteesi siinä pakkauksessa, jossa Sfsecurity.fi on sinulle tuotteet lähettänytkin. Mikäli sinulla ei ole pahvilaatikkoa tallessa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, info@sfsecurity.fi. Huomioithan, että sinun tulee ehdottomasti täyttää myös vaihto- ja palautuslomake ja lomake tulee pakata pakettiin mukaan. Voit tulostaa sen täältä.

Asiakaspalvelumme lähettää sinulle vahvistuksen sähköpostilla sen jälkeen, kun palautuksesi on vastaanotettu ja käsitelty. 

Palautamme tuotteen sinulle, emmekä siten voi lähettää sinulle uutta tuotetta tai hyvittää rahoja tilillesi. Tässä tapauksessa joudumme myös veloittamaan rahtimaksun sinulta.

Sfsecurity.fi palauttaa rahat sinulle noin parin viikon kuluessa siitä, kun olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen palautuksen vastaanottamisesta sähköpostilla.  

Huolehdithan siitä, etteivät käyttäjätunnuksesi ja –salasanasi joudu vääriin käsiin. Mikäli epäilet väärinkäytöstä, otathan viipymättä sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme, info@sfsecurity.fi. Tarvittaessa suljemme tunnuksesi.

Mikäli olet maksanut laskusi viimeisenä eräpäivänä, voi olla, ettei maksuasi ole ehditty rekisteröidä ennen kuin muistutus on lähetetty. Huomioithan, että maksumuistutukset lähetään automaattisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@sfsecurity.fi, niin autamme sinua.

Kun tilauksesi on mennyt onnistuneesti läpi ja olet valinnut maksutavaksi laskun, saat laskun rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen maksujärjestelijämme kautta. Lasku maksetaan käyttämällä heidän antamaansa viitenumeroa. Oikea viitenumero on ehdottoman tärkeä, jotta maksusuorituksesi osataan yhdistää laskuusi.

Arvioimme yritystilauksen mahdollisuuden tapauskohtaisesti. Toivomme, että tarkastatte ensin verkkokaupastamme, että haluamaanne tuotetta löytyy tarvitsemanne määrä. Sen jälkeen voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: info@sfsecurity.fi. Pyydämme sisällyttämään sähköpostiviestiinne tarkat tiedot siitä, minkä tuotteen haluatte tilata (nimi, väri + tuotenumero), kuinka monta kappaletta mitäkin kokoa sekä yrityksenne tiedot (nimi, yhteyshenkilö, laskutusosoite, toimitusosoite, y-tunnus jne).

Kun tilauksesi on mennyt läpi onnistuneesti, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt sivuillemme. Sinulla on myös mahdollisuus seurata tilauksesi statusta nettisivumme, oman sivusi kautta. Kun tilauksesi lähtee varastoltamme, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse. Huomioithan, että toimitusvahvistus on yhteydessä alkuperäiseen tilausvahvistukseesi, joten tilaukseesi myöhemmin tekemäsi muutokset (esim. koon vaihto, tuotteen peruminen) eivät näy toimitusvahvistuksessa.

Emme valitettavasti voi yhdistää eri tilauksia samaan pakettiin.

Mikäli et ole täysin tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit vaihtaa sen toiseen saman tuoteryhmän tuotteeseen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty. Mikäli haluat vaihtaa tuotteet alemman hintaryhmän tuotteeseen, emme hyvitä tuotteiden erotusta takaisin. Huomioithan, että vaihto tehdään alkuperäistä kuittia vastaan ja takuu ei koske luvanvaraisia aseita ja ammuksia. Voit vaihtaa tuotteet verkkokaupassa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, info@sfsecurity.fi, ja otsikoi sähköpostisi ”Tyytyväisyystakuu + tilausnumero (esim. 0012345).

Ota yhteyttä  sfsecurity:n  laskutukseen sähköpostitse info@sfsecurity.fi

Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä osoitteeseen info@sfsecurity.fi, niin autamme sinua.