• Aukioloajat 09:00-19:00, Joka päivä:
  • 045 129 7740
  • info@sfsecurity.fi

Vaihto- ja palautus

Verkkokaupasta, yksityishenkilön ostamalla ja maksamalla tuotteella, on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus lähetyksen noutohetkestä lähtien (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät). Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin lähetys on noudettu Postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on lunastettu, esimerkiksi Postin vastaanottokuitin avulla. Jos asiakas jättää tuotteen noutamatta Postin toimipisteestä ja sen palauttamisesta tai säilyttämisestä syntyy postille kuluja on asiakas velvollinen korvaamaan SF-Security  Oy:lle vahingon täysimääräisenä.

Tuote on palautettava viimeistään 30. päivää seuraavana arkipäivänä. Tuotteet saa palauttaa ainoastaan postin välityksellä. Pyydä aina kuitti Postista palautuksestasi! Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä myyntikelpoisia tuotteita. Tuotetta voi sovittaa kotona aivan samoin tavoin kun sen voisi tehdä ostettaessa tuote kaupasta. Asiakas voi myös avata pakkauksen sovittaakseen tuotetta. Tuotetta ei voi kuitenkaan ottaa käyttöön menettämättä tuotteen vaihto- ja/tai palautusoikeutta. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Useimmissa tuotepakkauksissa on avattava tarrakiinnitys. Palautettava tuote tulee olla ehjässä alkuperäisessä myyntikelpoisessa tuotepakkauksessa. Tuotetta ei oteta vastaan jos sen pakkaus on myyntikelvoton. Myyntikelvottoman tuotteen palauttanut asiakas on velvollinen maksamaan sekä palautuksesta että tuotteen uudelleenlähetyksestä aiheutuneet kulut. Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa. Mikäli huomaat lähetyksen vaurioituneen, tee siitä välittömästi ilmoitus siihen postin toimipisteeseen/asiamiehelle josta lähetyksen noudit, asiamies/posti tekee vahinkoilmoituksen. Myyjä ja posti ovat vastuussa lähetyksen kulusta asiakkaalle. Asiakas ja posti ovat vastuussa tuotteiden palautuksien/-vaihtojen kulusta myyjälle.

 

Palautusoikeutta ei ole seuraavilla tuotteilla:

Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske mitään mittatilaustuotteita, erillistilaustuotteita  eikä painotuotteita. Palautusoikeus ei koske myöskään teippejä, sideharsoa, linimenttejä,vaseliinia, kylmägeelejä, Palautusoikeutta ei ole myöskään käyttöön otetuilla tuotteilla tai muilla myyntikelvottomilla tuotteilla.

Alennuskupongeilla ja lahjakorteilla tehdyt ostoksilla ei ole palautusoikeutta, ainoastaan vaihto-oikeus! 

Myyjä voi myös niin halutessaan jättää tilauksen lähettämättä yksityishenkilölle, yritykselle tai yhteisölle toistuvien väärinkäytösten kuten lähetyksen toistuvan noutamatta jättämisen tai maksuvaikeuksien vuoksi.

Tuotepalautukset/-vaihdot:

  1. Soita Asiakaspalvelun aukioloaikoina SF-Security Oy saadaksesi tarvittavat  lisätiedot palautusta varten. Palautukset/Vaihdot ovat maksuttomia ainoastaan ainoastaan mikäli on etukäteen sovittu soittamalla asiakaspalveluumme. Tarjoamme maksuttoman palautuksen tapauskohtaisesti jos katsomme maalaisjärjellä että se on tarpeellinen. Vääränkokoisen tuotteen valinta ei ole maksuttoman palautuksen hyväksyttävä peruste kuin poikkeustapauksissa. Lue tuotekuvaus tarkasti. 
  2. Aina alkuperäisessä ja ehdottomasti ehjässä tuotepakkauksessa ilman turhia merkintöjä.
  3. Mukana kopio kuitista.
  4. Mukana kirjallinen vapaamuotoinen selvitys halutusta tuotevaihdosta tai tilinumero rahojen palauttamista varten.
  5. Viimeistään 14 päivän kuluessa lunastushetkestä.
  6. Pyydä aina postista tai asiamieheltä kuitti palauttamastasi lähetyksestä.

Palauttaessanne tuotteet postiin, maksamme kuljetuksen puolestanne (koskee ainoastaan yhtä takaisinlähetyskertaa). Tuotepalautuksissa maksamme takaisin tuotteen hinnan. Palautukset tulee lähettää aina samassa pakkauksessa kun ne on toimitettu. Avatkaa tuotteiden lähetyspakkaus varovaisesti, jotta voitte tarpeen tullen käyttää pakkauksen tuotteen palautuksessa. Emme kustanna asiakkaan itse ostamia tuotteen palautuspakkauksia.